anigifleb.gif (294×102)

Bir Kadın Nasıl Hamile Bırakılır - Nasıl Hamile Kalınır

Gönderen Adsız 14 Kasım 2009 Cumartesi

Bir Kadın Nasıl Hamile Bırakılır - Nasıl Hamile Kalınır





Gebelik

Hamilelikte anne adayları vücutlarında oluşan fiziksel değişikliklerden dolayı kendilerini kötü hissedebilecekleri dönemler yaşamaktadırlar. Anne adayları için bu dönemleri daha rahat atlatacakları ve güzelliklerini ön plana çıkartacakları küçük ipuçları bulunmakta. Bu uygulamaları dikkatle uygulayan anne adayları hamilelik dönemlerini güzellikleri ile insanları büyüleyerek geçirecekler.

Estetik Gebelik

ESTETIK GEBELIK


Saç Bakımı: Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasalların bir kısmının deri tarafından emilerek böbreklere iletildiği ve böbrekler aracılığı ile vücuttan atıldığı bilinmektedir. Gebelik döneminde saç boyalarındaki kimyasal maddelerin bebeklere geçmemesi için kullanımı önerilmez. Bunun yerine doğal saç bakım maskeleri ve doğal saç bakım ürünlerinin kullanılması tavsiye edilmektedir.

Tırnak Bakımı: Hamilelik döneminde bebek gelişimi için vücuttaki kalsiyumu kullandığından anne adaylarının tırnaklarında kırılmalar ve çatlamalar görülür. Bu sorundan kurtulmak isteyen anne adayları kendilerine en uygun olan tırnak nemlendiricilerini kullanarak sorunu çözümleyebilirler.

Karın Bakımı: Hamileliğin 5. ayından itibaren rahmin genişlemesinden kaynaklanan büyüme ve gerginlik karın bölgesinde çatlaklara neden olmaktadır. Bu çatlakları en aza indirmek için bitkisel nemlendiriciler veya bebe yağı kullanımı önerilmektedir. Bebe yağı veya nemlendiricileri sürerken bebeğinize de masaj yapmış olduğunuz için rahatlama görülmektedir.

Nemlendirme: Hamile bayanların vücutları hamilelik süresince kuru. Bu sorunu ortadan kaldırmak için anne adaylarının her banyodan sonra mutlaka nemlendirici kullanmaları önerilir.

1 Responses to Bir Kadın Nasıl Hamile Bırakılır - Nasıl Hamile Kalınır

  1. Adsız Says:
  2. İlginç bilgiler, kimyasaldan uzak durma fikrinize kesinlikle katılıyorum boya kullanımı zaten başlı başına ciddi sorundur.

     

Yorum Gönder